Logo

Hot Tub Retailer
top left Artesian Spas - see the world class line of luxury spas top right
 

Jacuzzi I spa cover – Standard Cover by Artesian Spas.

Het deksel van een jacuzzi , de spa cover is een 2-delige isolatieplaat van 12 cm dik, die schuin afloopt naar beide zijden zodathet regenwater niet op de jacuzzi cover blijft staan. Hij wordt voorzien van een waterdichte folie als bescherming tegen indringing van vocht. En in het midden wordt een verzinkt stalen profiel ingewerkt die als extra ondersteuning dient. Hierdoor blijft uw jacuzzi – spa cover of afdekkap in optimale conditie en biedt zo vele jaren bescherming tegen sneeuw, vallende bladeren,… en zorgt voor een aanzienlijke energie besparing. Voor afwerking van de jacuzzi – spa cover word een passende skai kunststof leren hoes gebruikt. De jacuzzi covers worden standaard voorzien van handvatten, welke het verplaatsen of openklappen van de jacuzzi cover eenvoudig maakt.

Jacuzzi I spa cover – ProGuard™ cover by Artesian Spas

De ProGuard™ uitvoering is ten opzichte van de Standard Cover voorzien van een extra dik binnenwerk van maar liefst 16 cm voor een nog hogere energiebesparing en luxe uitstraling. Aangezien wij als importeur Island Spas België geloven in de beste kwaliteit en service kan u deze jacuzzi cover bij alle modellen bekomen mits een kleine meerprijs. De ProGuard™ afdekkap is ook veel sterker door extra ingewerkte verstevigingen en gaat hierdoor veel langer mee. Een jacuzzi cover – afdekkap die goed wordt onderhouden heeft een levensduur van circa 7 a 10 jaar.

Jacuzzi I spa cover – Kleuren by Artesian Spas

De jacuzzi – spa covers worden geleverd in de kleuren: Black, Bourbon (=Red), Charcoal (=Grey), Oxen beige (=Taupe), Walnut (=Java) en Antique. Deze afdekhoezen zijn afgestemd op de door u gekozen Permawood ombouw (Black, Antique) van de jacuzzi of zwem Spa.


Jacuzzi I spa cover – Veiligheid by Artesian Spas

De spa – jacuzzi cover is voorzien van een veiligheidssluiting die eenvoudig op de jacuzzi cover is te monteren. Met behulp van een kunststof sleutel kunt u de jacuzzi of zwem spa veilig afsluiten. Kinderen of buren kunnen hierdoor zonder begeleiding of toelating de jacuzzi niet betreden.

Jacuzzi I spa cover – Ventilatie by Artesian Spas

De jacuzzi cover is aan de binnenzijde van de skai leren hoes gestoffeerd met een kunststof ventilerend inzetstuk. Het is ook raadzaam om regelmatig de jacuzzi cover te ventileren bij mooi weer. U klapt de jacuzzi cover open op een zijde en maakt de ritssluiting open zodat het binnenwerk van de jacuzzi cover zichtbaar wordt. Laat de jacuzzi cover een dagje luchten en sluit de rits voordat u de cover weer in geheel op de jacuzzi legt.

Jacuzzi I spa cover – Lift systemen by Artesian Spas

Om uw jacuzzi – spa cover makkelijk te openen hebben we diverse aluminium liftsystemen en spa accecoires ‘ Leisure Concepts ’ uit voorraad leverbaar. Met slechts een lichte inspanning verwijdert u de jacuzzi cover en klapt deze langs de jacuzzi, terwijl hij ondersteunt wordt door het liftsysteem en zo de grond niet raakt. Door onze rechtstreekse aankoop bij de Europese distribiteur bieden wij deze jacuzzi –spa covers en liftsystemen aan tegen de beste prijs.

 
bottom left bottom right
HOME   |   SPA MODELLEN   |   SPA AFDEKKAP   |   TUIN IDEEËN   |   UW GEZONDHEID   |   WAAROM BIJ ONS?   |   CONTACT
Onze ligging:
Van Baelen Bvba • Grote Baan 570 • 3530 Helchteren • België
Tel: +32 (0)11 521 060 • Mobiel +32 (0)475 766 849

Open : Dinsdag t/m Vrijdag van 10h tot 12h30 en 13h30 tot 18h
Zaterdag tot 16h30 , ook mogelijk na afspraak op andere tijdstippen.

Er worden telefonisch geen netto-prijzen gegeven, behalve van onderdelen.
Een bezoek in onze showroom is echt de moeite waard !
Artesian Spas Awards