Logo

Hot Tub Retailer
top left Artesian Spas - see the world class line of luxury spas top right
 

Voordelen van onze spabaden.

  • algemeen ontspannen gevoel, rustgevend , stress wegnemen
  • gaat diabetes tegen (doet suikerspiegel dalen)
  • doet u afvallen en verjongend
  • ontspannen slapen
  • stimuleert de witte bloedlichaampjes
  • bloedvaten worden wijder
  • lichaam maakt extra endorfine aan -> dit is een natuurlijk onspannen pijnstillend middel dat in ieder mensenlichaam aanwezig is
  • versoepeld de huid
  • wordt door veel sporters gebruikt, omdat spieren en gewrichten soepel worden en sneller herstellen.
Doorheen de geschiedenis heeft de mensheid altijd gezocht naar een manier om de dag door te brengen met ontspanning en gezelligheid. Reeds eeuwen geleden heeft men de meest verfrissende en gezonde manieren ontdekt, door gebruik te maken van de spa thermen. Van de oude gemeentelijke baden tot het moderne, een bubbelbad, heeft men de helende kracht van water benut om stress te verlichten en te zorgen voor een ontspannen en vernieuwend lichaam. Van Baelen Bvba verzekert u dat u bij ons het beste thuis hydrotherapie bad op de markt vindt.

Artesian Spas Relaxation

Hydrotherapie is een eeuwenoude vorm van genezing en stress afdrijving.

Het is gebaseerd op drie eenvoudige principes: warmte, drijfvermogen en beweging van het water, of hydromassage genoemd.
Warmte verwijdt de bloedvaten en verbetert de bloedsomloop in het lichaam. Dit helpt enzymen en endorfine (de lichaamseigen pijnstillers) sneller en efficiŽnter inwerken op de gebieden van het lichaam, zoals spieren en gewrichten, die gespannen, gewond of gestrest zijn. Warmte helpt ook cellen gemakkelijker te ontdoen van metabole afvalstoffen, die wordt vervangen door zuurstof en in het lichaam aanwezige natuurlijke voedingsstoffen.

Drijfvermogen is een simpele natuurkunde kwestie. Het lichaam weegt 90 procent minder als het in water ligt. Het soortelijk gewicht is verminderd, en de druk op de wervelkolom, spiergroepen, pezen en gewrichten aanzienlijk versoepeld.

Hydro-massage, de levering van bewegend water naar de verschillende delen van het lichaam, is de finale en kritische ingrediŽnt voor dit proces. Alle systemen in het lichaam kunnen profiteren van hydro-massage. Stress, schade en een slechte houding kunnen de oorzaak zijn van spierkrampen en pijn. Specifiek gerichte waterstralen stimuleren en ontspannen triggerpoints, de zeer gevoelige "knobbeltjes" in de spierbundel. Massage verbetert ook de flexibiliteit, de bloedsomloop en biedt nog meer herstellende voordelen. Artesian Spas Relaxation

Hydrotherapie is meer dan een ongeŽvenaarde wijze van verlichten van stress en stress-gerelateerde aandoeningen, zoals hoge bloeddruk, hoofdpijn en chronische pijn. Bij spabaden profiteert elk deel van het lichaam, waaronder het skelet, ademhaling, bloedsomloop, neuromusculaire, en het spijsverteringsstelsel.

Hydrotherapie heeft bewezen dat het zeer effectief is in het verminderen van de pijn van artritis, tendinitis / bursitis en ontsteking als gevolg van sportblessures en overbelasting. De vochtige hitte is uiterst deugdzaam voor de mensen die lijden aan aandoeningen van de luchtwegen, zoals congestie, chronische bronchitis en astma.

Artesian Spas RelaxationRegelmatig gebruik van hydro-massage verbetert de spijsvertering, afval en metabole bijproducten worden makkelijker verwijderd, en de lymfe wordt efficiŽnter verplaatst via het lichaam, de versterking van het immuunsysteem. Hydrotherapie is niet alleen een kwestie van een ontspannen gevoel geven! Van zodra u uit de spa bent, ervaar je de aangename verregaande gevolgen van uw verbeterde levenskwaliteit !

Zelden komen gezondheid en plezier zo samen, zoals ze dat doen in een Artesian spa. Hoewel velen hydrotherapie baden zien als een luxe-item, voorbehouden zijn voor diegenen die de middelen hebben om te genieten van het goede leven, is voor anderen een hydrotherapie bad een onmisbaar onderdeel voor het doormaken van de dag. Het is wetenschappelijk bewezen dat regelmatig gebruik van onze therapeutische spabaden (zelfs door artsen voorgeschreven) goed is voor de behandeling van specifieke aandoeningen, zoals stress, artritis pijn, fibromyalgie, rusteloze slaap, en type 2 diabetes, die allemaal behandeld zijn met hydrotherapie.
 
bottom left bottom right
HOME   |   SPA MODELLEN   |   SPA AFDEKKAP   |   TUIN IDEEËN   |   UW GEZONDHEID   |   WAAROM BIJ ONS?   |   CONTACT
Onze ligging:
Van Baelen Bvba • Grote Baan 570 • 3530 Helchteren • BelgiŽ
Tel: +32 (0)11 521 060 • Mobiel +32 (0)475 766 849

Open : Dinsdag t/m Vrijdag van 10h tot 12h30 en 13h30 tot 18h
Zaterdag tot 16h30 , ook mogelijk na afspraak op andere tijdstippen.

Er worden telefonisch geen netto-prijzen gegeven, behalve van onderdelen.
Een bezoek in onze showroom is echt de moeite waard !
Artesian Spas Awards